Friss hírek

Untitled Document

Nyitvatartás:

Minden nap 9-12 óráig és 13-18 óráig.
Hétfőn szünnap!

Telefon/Fax:

06-35-348 261

Mobil:

06-20-919 9802

E-mail:

magnomuzeum@freemail.hu

Belépődíj:

Felnőtt: 1700 Ft,
Gyermek 15 év alatt: 400 Ft
Diák, 15 év felett: 900 Ft
Nyugdíjas: 900 Ft
10 fő felett 20% csoportos kedvezmény minden kategóriában!

Cím:

2696 Terény,
Kossuth u. 10.
Nógrád megye

Tépkép / Megközelíthetőség

Részletes útvonalterv megtekintéséhez kattints a kis térképre!

Figyelem, a fenti időponttól eltérően, egyéb okokból a múzeum zárva tarthat. Erről bővebb tájékoztatás a "Friss hírek" menüpontban olvasható!
Előzetes telefonegyeztetés alapján bármilyen időpontban megtekinthető az állandó kiállítás.

 

 

A kiállított készülékekről megszólaló szép zenék lemezjátszóról lettek átvéve. A lemezeink közül sok kiváló darab pedig a CONCERTO hanglemezboltból származik:

Zenei forrásunk


Kedves Barátaim!

Az idén (2017 óta immár harmadszor nekifutva) egy nagy célt tűztünk ki: a magyar gyártású magnetofonok gyűjteménye megérdemli a kitüntető HUNGARIKUM címet, és ennek szellemében ismét beadtuk a Hungarikum Bizottság részére a pályázatunkat. A Bizottság már reagált a pályázatra, módosításokat kértek be, és ha kedvező lesz az elbírálás, akkor jó eséllyel a gyűjtemény bekerülhet a Nemzeti Értéktárba, az "Ipari és Műszaki Örökség" kategóriában. Ez már a Hungarikum "előszobája"lenne! Minden erőnkkel rajta leszünk!

A kialakult világjárvány miatt látogatókat nem tudunk fogadni. A kiállítást itt, a honlapunkról virtuálisan meg lehet tekinteni, igaz, ez egy korábbi állapot, még a bővítés előttről. Azért érdemes bepillantani, kedvcsinálónak. A "Múzeum" fülre kattintva elérhető a "GÖMBPANORÁMA" ikon, erre kattintva be lehet lépni a múzeum 2018-as állapotába. Ha vége lesz a járványnak, természetesen örömmel várjuk Kedves Látogatóinkat! Megértésüket kérve és megköszönve: Nagy Vilmos és Gold Tibor

A 2018 végére elkészült ötödik bemutatótermünk, ez az, ami a virtuális sétán még nem látható:

 

Mindenkinek köszönjük, akik 2019-ben felajánlották az SZJA 1%-át az Alapítvány számára! A beérkezett összegről az információt ki fogjuk tenni ide a honlapunkra is.

A múzumban kiállított készülékek között 41 olyan masina van, amely valamilyen szempontból az első. Miután összeállt a lista, akkor csodálkoztunk rá erre a magas darabszámra. A földrajzi egységekre felosztott listát megtekintheted ITT!

A múzeum gyűjteménye szinte hétről hétre gyarapodik egy-egy különleges készülékkel. Igazi ritkaságok várják a kedves látogatóinkat!